Aydın’ın Buharkent ilçesinde milli eğitim müdürü belli oldu. Buharkent’te 2009 yılından itibaren çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü görevleri yürüten Kamilpaşa İlkokulu Müdürü Cavit Baştürk, Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.
Görev yaptığı okullarda ekip çalışmasına verdiği önem ile yaptığı ulusal ve uluslararası projelerle Buharkent’e önemli başarılar getiren Baştürk, proje ekip lideri olarak ilçenin Avrupa Birliği Erasmus+ projeleri, Gençlik Spor Bakanlığı projeleri, GEKA projeleri ve öğrenciler için eTwinning ve yerel projeleriyle gündeme geldi. Cavit Baştürk, kısa zamanda Kamilpaşa İlkokulunda zeka oyunları, STEM Sınıfı , Müzik Sınıfı, Robotik Kodlama sınıfı, Beceri ve Tasarım Atölyeleri açarak Buharkent’im eğitiminde farklılık oluşturmuştu.
Baştürk, Kamilpaşa İlkokulunda görev yaptığı sürede okulu ilçenin ilk STEM okulu ve eTwinning okulu yapma başarısını gösterdi. Okul müdürü ekip çalışmaları ile eğitim seviyesini üst düzeye çıkararak okulunu Avrupa'da adından söz ettiren sayılı okullar arasına sokmayı başardı. Evli ve iki çocuk babası olan Baştürk, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.