Bölgesel Amatör Lig’de Aydın temsilcilerinden Sökespor, transfere hızlı giriş yaptı. Kırmızı Lacivertlilerin kulüp başkanı Tamer Makaraç önderliğinde Kemal Sayın, Onur Kara ve Ümit Güç’ten oluşan transfer komitesi, teknik direktör Metin Altınay’ın raporu doğrultusunda Emre Bozatlı ve Ali Aykan Keskin’in ardından görüştükleri 6 oyuncuya daha imza attırdı.
Geçtiğimiz sezon Bursa Yıldırım Belediyespor'da 3. Lig Play-Off Finali oynayan sağ bek Kerem Az, Bayburtspor'da şampiyonluk yaşayan sol bek Volkan Çekiç, Isparta 32 Emrespor'dan ön libero Deniz Karadeniz, 76 Iğdır Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan stoper Muhammet Çiçek, Kuşadasıspor'da şampiyonluk yaşayan orta saha Kaan Dönmezer ve Çankaya FK’dan sağ kanat Mustafa Şen Sökespor’la sözleşme imzaladı.

ŞAMPİYONLUK YAŞATACAĞIZ


Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Ümit Güç, '' Söke ve Sökespor camiasına heyecan yaratacak bir takım oluşturmak için kolları sıvadık. Başkanımız Tamer Makaraç'ın ve Teknik Direktörümüz Metin Altınay'ın Onayı ile ilk etapta 10 kişilik bir kemik kadro oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Süreç İçerisinde hız kazanarak transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu yıl Söke’mize ve Sökespor’umuza şampiyonluk yaşatacağız” diye konuştu.