Bölgesel Amatör Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Yıldızspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında topbaşı yaptı. Aydın Yıldızspor, 2021-2022 futbol sezonu hazırlıklarına Efeler’deki Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da başladı. Yıldızspor Teknik Sorumlusu Samet Albayrak yönetiminde yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan ilk antrenmana 32 futbolcu katıldı. Günde çift idmanla sezona hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlıların ilk idmanını Kulüp Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve kulüp yöneticileri izledi. Dayanıklılık, güç ve denge çalışmalarının ardından antrenmanda topla çalışmalar yapıldı. İdman koşu uygulamalarıyla tamamlandı.

32 OYUNCU İLE SEZONU AÇTI

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan Sportif Direktör Göksel Özdemir, “32 futbolcu ile yeni sezon hazırlıklarına başladık. Transfer ettiğimiz oyuncuların dışında durumu netlik kazanmayan yaklaşık 8-10 futbolcumuz var. Bu oyuncularda yetenekli ama ligimizin seviyesinde bizlere katkı sağlayabilir mi ya da bizim elimizdeki oyunculardan daha iyi olup olmadıklarını birkaç çift kale ile göreceğiz. Bu futbolcuları da takımımızla hazırlıyoruz. Süreç bu şekilde devam ediyor. Muhtemelen önümüzdeki haftaya A takımızdaki sayıyı düşüreceğiz. Takımımızın net durumu ortaya çıktıktan sonra da eğer eksik gördüğümüz mevkiler olursa transfer yapacağız” dedi.

HEDEF 3. LİG

Özdemir, “Transferde önceliğimiz istikbal vaat eden, kendisini ispatlamak isteyen ve çıkış arayan genç oyuncular olacak. Koşan, savaşan, 90 dakika mücadele eden, futbolda gelecek için imkan ve fırsat arayan genç oyuncularımızla bu sezon mücadele edeceğiz. Taraftarımıza seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. 3. Lig’e çıkmak için 3 yıllık bir hedef koyduk ama bu sürenin 3 yıl olacağı ile ilgili hiç bir garanti yok. Biz bu hedefimizi üç yıl içinde gerçekleştireceğiz ve bu sürede şampiyonluk mücadelesi vereceğiz” diyerek hedeflerinin 3. Lig’e çıkmak olduğunu dile getirdi.