Aydın’ın önde gelen eğitim kurumlarından olan Özel Aydın İlgi Anaokulu’nun Temmuz-Ağustos aylarında düzenlediği yaz okulu, yoğun ilgi gördü. Yaz okulunu 27 Ağustos’ta tamamlayıp, 1 Eylül’de 2021-2022 eğitim öğretim dönemine başlamayı planlayan Özel Aydın İlgi Anaokulu, deneyimli ve güçlü öğretmen kadrosu ile yeni dönem için tüm hazırlıklarını tamamladı. Özel Aydın İlgi Anaokulu Kurucusu Levent Dönmez, önceliklerinin sağlıklı ve mutlu çocuklar olduğunu söyledi.

“VELİLERİMİZİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”

Velilere en değerli varlıkları olan çocuklarını kendilerine güvenerek emanet ettikleri için teşekkür eden Dönmez, velilerin güvenini boşa çıkarmamak için var güçleri ile çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi.

“EĞİTİM ‘İLGİ’ İLE BAŞLAR”

Kurum Müdürü Ceyda Çetinkaya da, 3-6 yaş grubu öğrencilere eğitim verdiklerini hatırlatarak, “Çocukların gelişim düzeyini önemsiyoruz. Bu anlamda yeni öğretim döneminde de aktif öğrenme modelinin ön planda olduğu Gems, Montessori gibi uygulamaları dikkate alarak, eğitim programımıza ek olarak satranç, robotik kodlama, tenis, basketbol, jimnastik, yoga, İngilizce, Almanca gibi birçok branş dersi veriyoruz” dedi. “Eğitim ‘İlgi’ ile başlar” diyen Çetinkaya, sınırlı sayıda kontenjanlardan faydalanmak üzere tüm velileri kuruma davet etti.