Aydın’da çalışmalarına devam eden Gelecek Partisi’nde üye katılımları sürüyor. Geçtiğimiz hafta 40 üye katılımının ardından Gelecek Partisi’ne 40 yeni üyenin daha katılımı gerçekleşti. Yeni 40 üye için Gelecek Partisi Aydın İl Başkanlığı’nda tören düzenlendi. Törene Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

“ALLAH’IN İZNİYLE DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ”

Gelecek Partisi’nin yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade eden İl Başkanı Milli, “Gelecek Partisi her geçen gün gitgide büyüyor, sayımız çoğalıyor. Allah’ın izniyle daha da büyüyeceğiz, sizlerin sayesinde. Bir damlaydık, göl olduk. Gölden denize doğru, ummanlara doğru yol alacağız. Bunlar da sizlerin sayesinde. Davutoğlu’nun siyasi anlamda kurallarına uyacak, izinden gidecek, sizin gibi gönüllü insanlara çok ihtiyacımız var. Çünkü Sayın Genel Başkanımız bir devlet adamı. Devleti tanıyan bir insan. Dışarıdan gelmiş, siparişle yapılan bir bakan da değil, başbakan da değil. Ülkenin yüzde 49 buçuk oyunu alarak ülkemizde başbakan seçilen son başbakan. Biliyorsunuz, kendisine çeşitli yerlerde çeşitli ithamlarda bulunuldu. Bunların hiçbiri gerçek değil. Genel Başkanımızın tek istediği ahlâk, liyakat, gayret ve temiz siyaset. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Bizimle yol alacak arkadaşlarımızdan da aynı şeyi bekliyoruz.” dedi.

“DEVLET-MİLLET SEVDASI OLAN KİŞİLERLE YOLA ÇIKMAK İSTİYORUZ”

İl Başkanı Milli, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Allah’ın izniyle bir aile olacağız. Bizim sıkıntılarımızı siz yükleneceksiniz, sizin sıkıntılarınızı da biz yükleneceğiz. Böylece her işin altından çok çabuk kalkmış olacağız. Sayın Genel Başkanımız çok güzel bir inşaat başlattı, çok güzel bir temel attı. Biz bu temelin üzerine çok sağlam tuğlalar koymak istiyoruz. Hiçbir şaibesi olmayan, gerçekten devlet-millet sevdası olan kişilerle yola çıkmak istiyoruz. Biz bu tuğlaları ne kadar sağlam ne kadar harcını bol koyarsak Allah’ın izniyle bizim önümüzde hiç kimse duramaz, hiçbir sel bizi yıkamaz. Şu anda da bugün bunun müjdesini vereyim. İl yönetim ve divan listemiz tamamlandı. Dernekler Başkanlığı’na teslim edeceğiz. Güzel, onurlu bir ekip. İlçe başkanlarımız keza öyle. Hepsi pırıl pırıl insanlar.”