AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes, Söke Belediye Meclis Üyesi Hasan Turhan ve partililer, ziyaretlerinde Yavuz’a eşlik etti. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ile Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak, ilk toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantı, Söke Ziraat Odası Toplantı Salonunda muhtarlar ve üreticilerle yapıldı.

SORUNLARI DİNLEDİ


“Sizlerin sorunlarını dinlemek ve çözüm yollarını değerlendirerek sorunlarınıza çare olmak için bu toplantıyı yapıyoruz” diyen Yavuz, “İçinde bulunduğumuz bu olumsuzluklar içerisinde ülkemiz ve vatandaşlarımız olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hiç kimse unutmasın ki vatandaşlarımız devletimize ve ülkemize olan bağlılıklarını en kötü şartlarda bile tek yürek olarak bir araya gelerek güç birliği yapmışlardır ve göstermişlerdir. Gönül isterdi ki bu yangınlar çıkmasaydı ve sel felaketi yaşanmasaydı. Fakat bu olumsuz tabiat olayları sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada aynı olaylar yaşanmaktadır” ifadelerini kullandı.
Elektrik ve yollarla ilgili sorunlarını milletvekili Yavuz’a ileten muhtarlar özellikle Menderes Nehri’nde kış gelmeden genel bir temizlik yapılmasını istedi. Yangınların olumsuzluklarına dikkat çeken muhtarlar, yangınlara karşı Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin ve çalışanlarının ormanlık bölgelerde daha duyarlı davranmaları gerektiğini belirtti.

TALEPLER İLETİLDİ


Aydın Milletvekili Yavuz, ikinci ziyaretini Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne (ESKKK) yaptı. ESKKK Başkanı Refik Karataş ve tüm oda başkanları toplantıda hazır bulundu. Söke TCDD tren garının işletmeciliğin talip olduklarını belirten Karataş; ‘’Burasının işletmeciliğinin bizim tarafından yapılacak olması hem odamıza hem de Sökeli hemşerilerimize artı değer sağlayacaktır” diye konuştu.
Milletvekili Yavuz ise; şunları kaydetti: “Yapmış olduğumuz çalışmalar ve girişimler neticesinde ben de milletvekiliniz olarak her zaman olduğu gibi bu konu hakkında da sizlerle hemfikirim. Aynı zamanda hemşerilerimizin daha uygun şartlarda bu mekanlardan faydalanılmasını canı gönülden istiyorum. Gelişmeler olumlu seyrediyor inşallah her şey gönlümüzce olur.”