2007 yılında Yunus ve Harun Alıkma kardeşler tarafından Alkanlar Metal olarak faaliyetine başlayan işletme 2011 yılına kadar demir doğrama ve çelik çatı alanında hizmet verdi. Daha sonra bunların yanına PVC ve alüminyum doğramayı da bünyesine ekleyen işletme 2018 yılından itibaren toptan demir ticareti hizmeti vermeye başladı. 2020 yılında sonra portföyünü daha genişleten işletme cam balkon alanında da müşterilerine tercihler sundu. Karacasu’da cam balkonda ilk ve tek üretici firma olan Alkanlar Cam Balkon, pek çok ürün yelpazesi sunuyor. Alkanlar Cam Balkon, BKS markasıyla avantajlı özellikleriyle benzerlerinden ayrılan mıknatıs fitil ürün tercihini Karacasu’da bünyesinde barındıran tek işletme konumunda. Su ve hava geçirmeyen özelliği ve tek parça görünen yapısı ile görüntü kirliliği oluşturmayan mıknatıs fitil, 4 mevsim manzarayı bozmadan balkon keyfi yaşatıyor.

ÜRETİCİ FİRMA OLMAK AVANTAJ SAĞLIYOR

14 yıldır Karacasululara hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade eden işletme sahibi Yunus Alıkma, “2007 yılında Alkanlar Metal olarak hizmete başladık. 14 yıldır Alkanlar Pen olarak Karacasu’ya hizmet veriyoruz. 2011 yılına kadar demir doğrama ve çelik çatı olarak ilçemize hizmet verdik. Daha sonra PVC doğrama ve alüminyum doğramayı bünyemize ekledik. 2018 yılından sonra hizmetlerimizin arasına toptan demir ticaretini ekledik. 2020 yılından sonra Alkanlar Metal ve toptan demir ticaretine üçüncü bir hizmet olarak Alkanlar Cam Balkonu ekledik. BKS markası ile Karacasu halkımıza cam balkon anlamında en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Karacasu’da cam balkon imalatı ve montajı yapan tek işletmeyiz. Üretici firma olmamız halkımız için cazip avantajlar sağlıyor” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZİN YAŞAM KONFORUNU ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

2007’de 50 metrekarelik bir dükkanda başladıkları üretim alanını 2020 yılından sonra 500 metrekareye çıkardıklarını ifade eden Alıkma, “İki imalathane ve 3 depo ile üretimlerimizi gerçekleştirip en iyi şekilde ilçe halkımıza hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin beklentilerine göre kendimizi yeniliyor, ilçe halkımızın yaşam konforunu arttırmaya yönelik hizmet anlayışımızla ürün ve hizmet yelpazemizi geliştiriyoruz. Bugüne kadar bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyor, bizlerle ve sunduğumuz avantajlı hizmetler tanışmak isteyenleri işletmemize bekliyoruz. Dileyenler bizlere 0530 344 41 44 ve 0533 591 71 75 no’lu telefondan da ulaşabilirler” dedi.