İncirliova’da çatı işçiliği yapan babasına geçen yıl yardım ederken elektrik akımına kapılan 18 yaşındaki Samet Aktepe’nin iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalmıştı. Samet’in protez kollara kavuşması için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya öncülüğünde yardım kampanyası başlatılmıştı. Dişleri ile ilgili sağlık problemi yaşayan Samet’e ücretsiz tedavi uygulayarak, yardımcı olan diş hekimi Süleyman Demirci, tüm hayırseverleri de Samet’in devam eden yardım kampanyasına, katkıda bulunmaya çağırdı.

“YENİDEN HAYATA TUTUNSUN”

Aynı zamanda İYİ Parti Aydın İl Başkanı olan Demirci, Samet’in iğne ve dişçi korkusunu birlikte yendiklerini belirterek, kendisine daima yüzünün güldüğü, sağlıklı ve umut dolu bir yaşam diledi. Hayırsever vatandaşlara seslenen Demirci, “Siz de küçükte olsa başlatılan yardım kampanyasına destek olarak Samet’e umut olun. Hepimizin desteğiyle Samet yeniden hayata tutunsun” ifadelerini kullandı.

YARDIM HESABI

Öte yandan yardımların toplanması için Aydın Valiliği’nin onayıyla Ziraat Bankası İncirliova Şubesi’nde Samet Aktepe adına, "96563343-5001797"-"TR700001000797965633435001" numaralı hesabın açıldığı bildirildi.