TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. AK Parti’nin Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2001 yılında kurulduğunu, girdiği ilk genel seçimlerde milletin teveccühü ve büyük desteği ile iktidara geldiğini ve Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa çıkaran yolda ilk adımını attığını belirten Yavuz, bu tarihten itibaren ülkede artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, adeta bir çağ kapanıp yeni bir çağın açıldığını dile getirdi. Milletvekili Yavuz, “Aziz milletimizin vicdanının gür sesi olan partimiz, demokrasi içinde her kesimi kucaklayan ve halkın sesine kulak veren bir hareketin yolu olmuş, ömrünü vatanına ve milletine adayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşımdan, sanayiye, tarımdan eğitime, turizmden sağlığa kadar tüm alanlarda hayata geçirmiş olduğu reformlar ile ülkemizin her geçen gün şahlanarak güçlenmesini sağlamıştır. Çok kıymetli Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yalnızca ülkemizin ve aziz milletimizin geleceğini inşa etmekle kalmamış, bütün ümmetin umudu ve inancı olmuştur” ifadelerini kullandı.

“HER GEÇEN GÜN DAHA DİNAMİK”

AK Parti’nin Erdoğan’ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde arkasındaki milyonlarla kutlu yola çıktığını ve her seçimde başarılarını katlayarak arttırdığını dile getiren Yavuz, şunları dedi: “Bugün itibariyle 20. yaşımıza giriyoruz, geriye dönüp baktığımızda AK Parti, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her geçen gün daha dinamik, daha heyecanlı, çok daha gençleşen ve geleceğe umutla bakan kadroları ile ülkemizi muasır medeniyetler seviye taşımak için gece gündüz çalışmaktadır.”

“MİLLETİMİZE HİZMET HEYECANIMIZ BAKİDİR”

AK Parti olarak, genel başkan yardımcılarından mahalle başkanlarına kadar tüm kadroları ile birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde Erdoğan’ın liderliğinde ülkeyi 2023 hedefine ulaştırmak için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini ve devam edeceklerini kaydeden Milletvekili Yavuz, “AK Parti olarak, bizim ülkemize aşkımız, aziz milletimize hizmet heyecanımız bakidir. Allah, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sağlık sıhhat versin inşallah. Allah, onu bizim başımızdan eksik etmesin inşallah. Allah, bizlerin birliğini beraberliğini daim kılsın inşallah. Allah, bizi bu kutlu yoldan ayırmasın inşallah. AK Partimizin kuruluş yıldönümünü kutluyor, kardeşlik bağlarımızın her geçen gün daha çok sağlamlaştığı daha nice yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.