TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İncirliova'ya geldi. Partisinin İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi ile meclis üyesi Hatice İrik tarafından karşılanan Savaş, ilk ziyaretini Sınırteke Mahallesi'ne yaptı.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Milletvekili Savaş, ziyarette bir araya geldiği Muhtar Davut Çetinkaya ve mahalle sakinleri ile sohbet etti. Sorun ve talepleri dinleyen Savaş, kendisinden istenen düğün salonu ve halı saha talebini de yerine getireceklerine söz verdi. İlçe Başkanı Celbek de, konunun takipçisi olacağını söyledi.

KOCATÜRK AİLESİNİN EVİNE MİSAFİR OLDU

Milletvekili Savaş, daha sonra İstiklal Mahallesi'nde yer alan TOKİ konutlarına geçti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı tarafından hayata geçirilen konutlarda yaşamaya başlayan Derya ve Mustafa Kocatürk ailesine misafir olan Savaş, Kocatürk ve diğer konut sakinlerine evlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ İNCİRLİOVA’YA GELECEK

Savaş, son olarak Hürriyet Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Muhtar Tuncay Yıldızer, mahalle sakinleri ve esnaflarla buluşan Savaş, Aydın-İzmir Karayolu, sanayi mevkiinden direk Hürriyet Mahallesi'ne geçişin sağlanacağı yol projesi hakkında da bilgi verdi. Proje alanı incelemesi için Karayolları Bölge Müdürü'nün İncirliova'ya geleceğini dile getiren Savaş, daha sonra ilçeden ayrıldı.