Yürütülen çalışmalar neticesinde Y.T. isimli kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı ve İkiçeşmelik Mahallesinde bir adreste ikamet ettiği tespit edildi. Bunun üzerine Y.T. ve bahse konu adres fiziki olarak takibe alındı. Yapılan tespitlerden sonra hazırlıklar yapılırken akabinde adrese operasyon düzenlendi. Zanlı ikamette yakalanarak gözaltına alındı.

Evde yapılan aramalarda; 48.79 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, 10 gram esrar uyuşturucu madde, 98 adet satışı yasak olan lyrica marka sentetik hap, 1 adet blow mini marka kurusıkı tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konuldu.
Y.T' nin 2 kez uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, 2 kez uyuşturucu madde kullanmak suçundan ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından olmak üzere 5 suçtan toplam 10 yıl kesilmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Y.T'nin Emniyetteki yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Y.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.