Reklamı Kapat

ADÜ’lü akademisyenlerden Karşıyaka personeline yemek eğitimi

ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu akademisyenlerince İzmir Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. personeline yönelik ilk eğitim verilmeye başlandı.

Hüseyin Çalışkan
Hüseyin Çalışkan Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Adnan Menderes Üniversitesi Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Didim Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle İzmir Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. Mutfak Personeline balık, yumuşakçalar ve kabuklu deniz mahsulleri üzerine ilk eğitim verildi. İzmir’de eğitim, ADÜ Didim MYO Öğretim görevlisi Mehmet Taş tarafından verildi. Eğitimlerin ilk gününde balık, yumuşakçalar ve kabuklu deniz mahsullerinin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu uygulamalı olarak anlatıldı.

13 Ağu 2021 - 11:38 Aydin- Gündem

Muhabir Hüseyin Çalışkan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Aydin Markaları

Aydın Ses Gazetesi, Aydin ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (256) 213 16 50
Reklam bilgi


Anket Sitemizi nasıl buldunuz?