İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci ve yönetimi; Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte Germencik'i ziyaret etti. Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, Meclis Üyeleri Bülent Yeşil ve Mehmet Çondur ile bir grup partilinin ilçede karşılayıp eşlik ettiği Demirci başkanlığındaki İYİ Parti heyeti, ilk olarak Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu ve yönetimi ile bir araya geldi. İlçe çiftçisinin sorunlarının konuşulduğu ziyaretin ardından heyet, ilçe merkezinde bulunan kahvehanelerde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AKŞENER'İN SELAMINI İLETTİLER

İYİ Parti heyeti, son olarak mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Turanlar, Ovakaraağaçlı ve Mursallı mahallelerini ziyaret eden heyet, ziyaretlerde görüştüğü muhtarlar Himmet İzmir, Emin Tay ve Ali Demir ile mahalle sakinlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını ileterek, kendilerinden mahallelerinin sorun ve taleplerini dinledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, parti olarak güzel bir program gerçekleştirdiklerini belirterek, "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizi sıcak sohbetleri ile misafir eden herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.