Türkiye'nin çeşitli illerinde peş peşe orman yangınları çıktı. Aydın'da da Buharkent, Bozdoğan, Karacasu ve Çine ilçelerinde yangın felaketi yaşandı. İlin orman varlığıyla ön plana çıkan ilçelerinden biri olan Koçarlı'da ise halk yangına karşı teyakkuza geçti. Geçimlerini çam fıstığı ağaçlarından elde eden vatandaşlar, gözü gibi baktıkları ormanlarda nöbet tutma kararı aldı. Birçok önlemin alındığı Mazon bölgesinde nöbet tutmaya başlayan vatandaşlara, Cemre Pide'nin sahibi Alaattin Yamaç da destek verdi. Esnaf Yamaç, ziyaret ederek moral desteği verdiği vatandaşlara kendi yaptığı pidelerden ikram etti.

“İLÇEMİZİN ORMANLARINA SAHİP ÇIKIYORSUNUZ”

Kızılcabölük, Çallı ve Mersinbelen mahallelerinde nöbet tutan vatandaşlar ile bir araya gelen Yamaç, “Orman yangınlarına karşı 24 saat nöbet tutuyorsunuz. İlçemizin ormanlarına sahip çıkıyorsunuz. Duyarlığınızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Ben de sizin yanınızdayım, destekçinizim” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yamaç’a teşekkür eden vatandaşlar da “Bizi, destek amaçlı ziyaret etmeniz çok mutlu etti. Pide ikramında bulunmanız da ayrı bir incelik. Yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.