Vatandaş odaklı ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile tek tek mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, "Büyükşehir Sahada" uygulamasıyla yüzlerce mahallede ziyaretler gerçekleştirdi. Büyükşehir bürokratlarının aynı gün ve saatlerde, eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği ziyaretler ile vatandaşların görüş, talep ve önerileri tek tek not ediliyor.

649 MAHALLE ZİYARET EDİLDİ

Son ziyaretlerin ardından toplamda 649 mahalleye gerçekleşmiş olan ziyaretlerde kentin geleceğine yapılacak olan yatırımlar vatandaşlarla birlikte belirleniyor. Yapılacak yatırımlar hakkında da bilgiler verilerek Büyükşehir Belediyesi ile vatandaş işbirliği sağlanıyor. Bu toplantılarda vatandaşlardan alınan görüş, talep ve öneriler ile birlikte güncellenen ihtiyaçlar da tek tek tespit edilerek ilgili birim yetkilisinden alınan bilgiyle belirli bir iş planına dönüştürülüyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Hızlı ve verimli bir çalışma sistemi ile çözüm odaklı geliştirilen bu toplantılardan memnun olan vatandaşlar, "Büyükşehir Sahada" projesi için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

‘KENTİMİZİ BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Büyükşehir Sahada uygulaması ile yüzlerce mahallede binlerce vatandaşlar bir araya gelindiği ve sürecin çok olumlu geçtiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu toplantılardan çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları takdir topluyor. Katılımcı bir yönetim anlayışı ile yatırımlarımızı vatandaşlarımızın talepleri, beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyoruz. Kentimizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.