İlçe binasında gerçekleşen kongreye Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, Efeler İlçe Başkanı Ahmet Mahir Can, Karpuzlu İlçe Başkanı Erol Sağdıç ile İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı. CHP'den ayrılan Muharrem İnce'nin Kurucu Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi'nin Kuşadası ilçe kongresinde tek aday olarak yer alan Hasan Sargın'ın İlçe Başkanlığı görevi tescilledi.

GÜVEN TAZELEDİ

Divan Kurulu Başkanlığını İl Başkanı Cavit Yenipazarlı yürüttü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre, İl Başkanı Cavit Yenipazarlı ve İlçe Başkanı Hasan Sargın’ın konuşmaları ile devam etti. Faaliyet ve hesap raporları okunarak oy birliği ile ibra edildi. Ardından seçime geçilerek oy kullanma işlemi başladı. Tek aday olarak kongrede yer alan Sargın, kullanılan 45 oyun 41'ini alarak partililerin desteğiyle İlçe Başkanlığı görevinde güven tazeledi. Kongrede 4 oy geçersiz sayıldı.

YÖNETİM KURULU

Hasan Sargın başkanlığındaki Memleket Partisi Kuşadası İlçe yönetimi, İbrahim Akgün, Serkan Arpacıoğlu, Dilek Bektaş, Nihat Bozok, Mert Çavuşoğlu, Ertan Çetinkal, Deren Perihan Demir, Barış gül, Oktay Güneş, Bekir Kaya, Barış Öznalbant, Sezen Öztürk, Ulaş Sabancı, Tayfun Sürgen, Kazım Uruş ve Mükerrem Zengin Keser'den oluştu.