Bu yıl 1-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali tüm hızıyla sürerken, eski Bakanlar Fikri Sağlar ve Seyfi Oktay ile 21 yaşındaki genç kalem İkbal Öksüslü okurlarıyla buluştu. İmza etkinliğine Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Başkan yardımcıları Yusuf Deveci ve Öznur Gündoğdu ile ilçe yöneticileri katıldı. İmza töreninde eski bakanlardan ve yazar Fikri Sağlar ise son çıkan kitabında AK Parti iktidarından kurtulma yollarını anlattığını ifade ederek, ülkede son çıkan yangınlar sonrasında CHP iktidarının yangın olduğunu dile getirdi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise ilçenin kültür ve sanat kenti olma yolunda ilerlediğini ve bu tür etkinliklerin de buna örnek olduğunu ifade ederek “Yolumuz Ulu Önder Atatürk’ün yolu ve biz bu yolda ülke sevdalılarıyla yürümeye devam ediyoruz.” dedi.
Konuşmaların sonunda Başkan Atabay ve İlçe Başkanı Koçak, eski bakanlar ve Yazar Fikri Sağlar ve Seyfi Oktay’a teşekkür plaketi verdi.
Eski Bakan Fikri Sağlar ise kendisi gibi kitap imzalayan ve genç yazar İkbal Öksüslü’ye plaketini verdi.