Aydın'da kaliteli ve uygun fiyatlı kuruyemiş, baharat, bakliyat, şekerleme, kahve ve lokum çeşitleri ile yoğun ilgi gören Çelebi Kuruyemiş, şubeleşme kararı aldı. Çelebi Kuruyemiş, Çine'nin ardından, İncirliova'da şube açtı. Cumhuriyet Mahallesi, Aykut Ozan Caddesi üzerinde hizmete giren ikinci şubenin açılış törenine İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve esnaf Mehmet Yüzbaşıoğlu da katıldı.

“TARİHİ BİR GÜN YAŞIYORUZ”


Törende konuşan Belediye Başkanı Kaya, İncirliova'nın yeni açılan iş yerleri ile büyümeye devam ettiğini söyledi. Çelebi Kuruyemiş İncirliova Şubesi sahibi Salim Çelebi'ye iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Kaya, "İncirliova, tarihi bir gün yaşıyor. Aydın'ın hiçbir ilçesinde bu kadar iş yeri açılmıyor. İlçemizde açılan her yeni iş yeri bizim için onurdur, mutluluktur. Yeni dükkanlar açıldıkça İncirliova’mız güzelleşiyor, kalkınıyor, büyüyor. Çelebi Kuruyemiş de hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

KOŞULSUZ İADE GARANTİSİ


Çelebi de, kuruyemiş sektöründe 5 yıllık geçmişi olduğunu belirterek, "Kuruyemiş, baharat, bakliyat, şekerleme, kahve ve lokum olmak üzere 200’ün üzerinde ürün çeşidimiz var. Ürünlerimizin hepsi kaliteli, lezzetli, taze ve uygun fiyatlıdır. Koşulsuz iade garantisi veriyoruz. Çelebi Kuruyemiş’in hizmet anlayışımızı bilen vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine şubeleşme kararı aldık. 1-2 şube ile kalmayı düşünmüyoruz. Çine’nin ardından, ikinci şubemizi İncirliova'da açtık. Nasip olursa Söke ve Antalya'da da şube açmayı planlıyoruz. Yeni şubemizin firmamıza ve İncirliova’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Dua okunmasının ardından, kurdele kesilerek Çelebi Kuruyemiş İncirliova Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından beraberindekiler ile birlikte mağazayı gezen Başkan Kaya, ilk alışverişi de kendisi yaptı.