Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Aydın'a gelen İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı İbrahim Alagöz, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı da ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği Alagöz'ü, Başkan Kaya makamında ağırladı. Başkan Kaya, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Alagöz ve beraberindeki heyete bilgi verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Anlatılanları dikkatle dinleyen Alagöz, Kaya'nın yaptığı hizmet ve yatırımlardan memnun olduklarını söyledi. Kaya'ya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını da ileten Alagöz, "Parti olarak Aydın'da iki tane belediyemizin olmasından dolayı mutluyuz. Millet İttifakı olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni almamız hepimize ayrı bir mutluluk yaşattı. İl ve ilçe yönetimlerimiz de bizi muazzam şekilde ağırladı. En güzeli de halkımızın teveccühünü görmekti. Daha güzel günlerin geleceğine eminiz" dedi.
Aydın’ı gezdiğinde pamuk ve incirin il ile özdeşleşen ürünler olduğunu gördüğünü belirten Alagöz, iki ürünün daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Başkan Kaya da, ziyareti için teşekkür ettiği Alagöz’e bir sepet yaş incir hediye etti.