Aydın'ın İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın-Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, kooperatif başkanları ve ortaklar katıldı.

DİVAN BAŞKANI SARAÇ OLDU

İlgi gören toplantıda, divan başkanlığını Birlik Başkanı Saraç üstlendi. Toplantıda yönetim faaliyet ve denetim kurulu raporlarının kabul edilmesinin ardından, mevcut Kooperatif Başkanı Cavit Küçük liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. 2000 yılından beri başkanlık görevini yürüten Küçük, seçimde kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

“HİÇBİR ESNAFIMIZDAN TEPKİ ALMADIM”

Altıncı dönem için başkanlığa seçilen Küçük, "Kooperatifimizin bin 545 ortağı var. Ortağımız olan esnaflarımızdan çok memnunuz. Bana ve ekibime sahip çıkıp, güveniyorlar. Tek liste ile seçime gidip, yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu yaşadık. Kooperatifte 21 yıldır başkanlık yapıyorum, hiçbir esnafımdan daha tepki almadım. Hepsinin işini gördük, yanında olduk. Bize gösterdikleri teveccüh için esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Birlik Başkanı Saraç da, Başkan Küçük ve yönetimini seçilmesinden dolayı tebrik ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

Cavit Küçük başkanlığındaki Yönetim Kurulu Eyüp Salık, Ersoy Kaya, Ersin Darcan, Kemal Arık'tan oluştu. Denetim Kurulu'na da Abdullah Cantürk ve Mustafa Öztin seçildi.