'Büyükşehir Sahada' projesinin son durağı olan Söke'deki toplantısına Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanı Abdullah Memiş, Fen İşleri Daire Başkanlığı Mühendisi Akif Dinç, ASKİ Söke Sorumlusu Malik Tansık, Aydın Büyükşehir Belediyesi AYKOME sorumlusu Dursun Evren katıldı. Söke’de devam eden yatırımlarla ilgili mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Büyükşehir bürokratları, geleceğe dönük yatırımlarla ilgili de bilgi verdi. Büyükşehir heyeti, vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinlerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selam ve sevgilerini getirdiklerini belirtti. ASLANYAYLASI SAKİNLERİ İLE BULUŞTULAR Söke’nin Aslanyaylası Mahallesi’ne gerçekleştirilen ziyarete Mahalle Muhtarı Vekili Kadir Şahan ve mahalle sakinleri katıldı. Büyükşehir Heyeti Aslanyaylası'na yapılan yatırımları anlatırken, vatandaşların isteklerini de dinledi. Aslanyaylası Muhtar Vekili Kadir Şahan; "Özlem başkanımıza teşekkür ederiz mahallemiz küçük bir mahalle bizleri ziyarete gelen yöneticilerimize teşekkür ederiz. İsteklerimizi ilettik kısa süre içinde çözülecektir" dedi.

SOFULAR MAHALLESİ'NDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sofular Mahalle Muhtarı Erday Behit ve mahalle halkının katıldığı ziyarette mahalle halkı, büyükşehir bürokratlarını yoğun ilgi ile karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda heyeti büyük bir dikkatle dinleyen vatandaşlar beklentilerini de anlattı.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN SELAMINI İLETTİLER

Sofular Mahallesinde Büyükşehir heyetini yoğun bir kalabalık karşılarken, Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli karşılamada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden mahalleli bir vatandaş için başsağlığı diledi. Akkentli; "Özlem başkanımızın selam ve sevgilerini getirdik. Mahallemizin başı sağolsun evladının en mutlu gününde Muharrem abimiz aramızdan ayrıldı. Mekanı cennet olsun. Kalabalık karşılamanız için teşekkür ederim. Atatürkçü, çağdaş, demokrat ve cumhuriyet sevdalısı Sofular halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Sizler bizim en büyük dayanağımızsınız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.


“BİR YERDE HİZMET VARSA ORADA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VARDIR”

Mahalle sakinleri ise ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirtip isteklerini ilettikten sonra; “Bir yerde hizmet varsa orada Özlem Çerçioğlu vardır. Özlem Başkanımız başımızın tacı” diyerek Özlem Çerçioğlu’nu alkışladılar. Mahallede oturan Şerif Serbes ise; "Akçakaya Mahallesinden Helvacılar mahallesine giden yolu yıllardır kimse yapamamıştı bu yolumuzu Aydın Büyükşehir Belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu düzenleyerek asfalt döktü. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz üreticilere çok faydası oldu, köyümüze çok faydası oldu, arıcılara çok faydası oldu. Şimdi de o yolumuzda düzenlemek istiyoruz. Bugün sözünü aldık. Başkanımız tarafından kısa sürede yapacağını biliyoruz. Allah onlardan razı olsun" ifadelerini kullandı.