AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sabuncu, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından kanser hastalarına hizmet veren Moleküler Patoloji biriminin ilgisizlikten kapanacak duruma gelmesini eleştirmişti. Sabuncu, birimin yeniden verimli hale gelmesi için yetkililere çağrıda bulunmuştu.

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR


Sabuncu, ADÜ Moleküler Patoloji birimiyle ilgili sevindirici haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Birimin eski verimli günlerine döneceği yeni bir dönemin başladığını dile getiren Sabuncu, “Moleküler Patoloji ile ilgili Türkiye’deki tüm Kanser hastalarını ilgilendiren bu kıymetli bölüm, dün akşam üzeri saat 17.17 de çıkan yeni bir uygulama kararı ile tekrar eski verimli günlerine döneceği yeni dönem başlamıştır. İşi düşmeyenin ne demek olduğunu bilmesi zor olan bu bölümde görev alan tüm patoloji doktorlarının emekleri ve özverili çalışmaları için de kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Sabuncu, bu konuda emeği geçen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e, Başhekimlik ekibine, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz’e ve AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’e, tüm kanser hastaları adına teşekkür ettiğini ifade etti.