ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kuşadasıspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reşat Kartal’ı makamında ağırladı.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kuşadasıspor’un şampiyonluğu ile bölgeye büyük bir gurur yaşattığını söyleyerek bu başarıda payı olan Gürkan Ferhatoğlu’nu tebrik etti. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu vurgulayan Aldemir, Spor Bilimleri Fakültesi’nin ‘Şampiyonlar Okulu’ olarak anıldığını öğrencilerin ve öğretim üyelerinin ulusal ve uluslararası alandaki başarılara imza atığını ifade etti.

26 YIL SONRA 3. LİG’DEYİZ

Lisans eğitimini ADÜ’de tamamlayan, yüksek lisans eğitimine ise halen devam eden Kuşadasıspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, Kuşadasıspor’un, 26 yıl aradan sonra 3. Lig’e çıktığını, bu başarıda ADÜQ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in büyük katkısının olduğunu belirterek bölge sporunun gelişmesi için hep birlikte çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi. Ziyarette Kuşadasıspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, Aldemir’e Kuşadasıspor forması takdim etti.