TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, 2021/22 sezonu öncesi kulübün gelir kaynaklarını arttırmak için reklam ve sponsorluk çalışmalarına önem verdi. Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Recep Sakarya ve Reklam Sorumlusu Gökhan Çamurcu, Nazilli İlçe Stadyumu’ndaki reklam panolarının tanıtımını yaptı. Siyah beyazlı yönetim, bölgede faaliyet gösteren firmalara destek çağrısında bulundu.

5 İLA 50 BİN TL ARASINDA FİYATLAR

Stadyumun açık tribün, kuzey ve güney kale arkasındaki bölümlerde yeni oluşturulan reklam alanlarının fiyatlandırmaları açıklandı. 19 metrekare açık üst 50 bin, 6 metrekare açık alt 8 ile 10 bin, 12 metrekare güney üst 15 bin, 6 metrekare güney orta 8 bin, 6 metrekare güney alt 5 bin, 12 metrekare kuzey üst 15 bin, 6 metrekare kuzey alt 5 bin TL olarak belirlendi.

1 MİLYON 200 BİN TL’LİK GELİR BEKLENTİSİ

Statta 90 adet reklam alanının bulunduğunu belirten Gökhan Çamurcu, reklam panolarından 1 milyon 200 bin TL gelir beklediklerini açıkladı. Çamurcu, bugüne kadar 24 alanın satıldığını ve toplamda 250 bin TL civarında bir kazanım elde ettiklerini belirtti. Geçmiş Kurban Bayramı’nı kutlayan Kulüp Basın Sözcüsü Recep Sakarya da, firmalara destek çağrısı yaptı. Sakarya, kombine çalışmalarının da devam ettiğini belirterek TFF’den gelecek son bildirime göre çalışmaların şekilleneceğini açıkladı.