Germencik'in Ortaklar Mahallesi'nde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK), olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kooperatif ortaklarının ilgi gösterdiği genel kurula Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Kuşadası ESKKK Başkanı Halit Şakar, Bıyıklı ESKKK Başkanı Salih Kozalı, Ortaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Birol Şimşek, Ortaklar Şoförler Odası Başkanı Tunay Öktem ve Halk Bankası Ortaklar Şubesi Müdürü Yener Dinçer de katıldı.
Divan başkanlığını Kuşadası ESKKK Başkanı Halit Şakar’ın yaptığı genel kurulda, mevcut Başkan Veli Mınık liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. 2015 yılından beri başkanlık görevini yürüten Mınık, seçimde kullanılan oyların tamamını alarak, güven tazeledi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Kendisine ve yönetimine verdikleri destekten dolayı ortaklara teşekkür eden Başkan Veli Mınık, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevlerini layıkıyla yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Kooperatif olarak, esnafların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduklarını belirten Başkan Mınık, “Her zaman kendilerine desteğe hazır olduğumuzu bilen esnaflarımız, tek liste ile seçime gitmemizi uygun buldu. Onların teveccühleri ile yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3 yıllık görev süremizi de en iyi şekilde değerlendirip, esnaflarımıza daha fazla katkı sunmayı sürdüreceğiz. Genel kurulumuzun esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU


Mınık başkanlığındaki Yönetim Kurulu Halil Azman, İbrahim Çamlı, Mehmet Kavas ve Hüseyin Yıldırım’dan oluştu.