Tekin Mahallesi, Ortaklar- Söke Yolu üzerinde yer alan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca kazı çalışmaları devam eden Magnesia Antik Kenti’ni turizme kazandırma projesini, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, gerçekleştirdi. Öndeş, yerli ve yabancı turistler için antik kente bir tesis kazandırdı.

"MUTLU VE GURURLUYUZ"


Belediye olarak Germencik’i bir çekim merkezi haline getirmek için yoğun emek harcadıklarını ve tüm enerjileriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Öndeş, "Seçim vaatlerimiz arasında olan ilçe turizminin geliştirilmesi ve bu bağlamda Magnesia Antik Kenti’nin turizme kazandırılması projemizi gerçekleştirmenin ve bunu duyuruyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Magnesia Antik Kenti’nin girişinde, gelen misafirlerin soluklanması, aileleri ve sevdikleriyle birlikte iyi vakit geçirmeleri, dinlenmeleri için yapımını tamamladığımız işletmemizi faaliyete açtık" dedi.

BELLİ YAŞTAKİLERE ÜCRETSİZ


Tüm halkı Magnesia Antik Kenti’ni görmeye davet eden Öndeş, kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. Vatandaşların antik kente bilet ve müze kartı ile giriş yapabileceklerini hatırlatan Öndeş, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlardan ücret alınmadığını da sözlerine ekledi.