Provitamin Aydın Mağazası, yaklaşık üç ay önce Efeler ilçesi, Güzelhisar Mahallesi, 47 Sokak üzerinde hizmete girdi. Sağlık Bakanlığı onaylı protein tozu, yağ yakıcı, kilo aldırıcı ve sporcu besini gibi birçok sporcu gıda takviyesi ürün ile spor kıyafetlerinin yer aldığı mağaza, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine büyümeye gitti. Hizmet verdiği binayı genişleten mağaza, supplement çeşidini artırdı, erkek spor kıyafetlerine ağırlık verdi. Yeni hali ile daha çok kitleye hitap eder hale gelen mağaza, törenle hizmete açıldı. Ali Görkem Akkoyun ve Ercan İnalkoç’u, ortak işlettikleri mağazanın açılışında akraba ve dostları yalnız bırakmadı.

YOĞUN İLGİ

Ortaklardan Akkoyun, Provitamin mağazasını kısa süre önce hizmete açıldıklarını, buna rağmen mağaza ürünlerinin sporcu ve spor salonlarından yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Gelen talep üzerine mağazayı büyütüp, erkek spor kıyafeti ve supplement çeşidini arttırdıklarını belirten Akkoyun, "Mağazamızda fitness malzemeleri, protein tozları, kilo aldırıcılar, yağ yakıcılarımız var. Sporcu gıda takviyesi ürünlerimizin yanı sıra atlet, tişört, şort, çanta, eşofman ve eldiven gibi spor kıyafetlerini de satıyoruz. Mağazamıza gelenler, aradıkları spor kıyafetleri ve supplement çeşidini bulmakta sıkıntı yaşamadan, gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilecek. Tüm Aydınlıları mağazamızın yeni ürünlerini görmeye davet ediyoruz" dedi.
Akkoyun, mağaza ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların kendilerine ‘05536675037’ telefon numarasından ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.