Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 1-12 Temmuz 2021 tarihinde Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenen Yıldız Kadınlar -Avrupa Boks Şampiyonası’nda 3’üncü olan Nazilli Belediyespor’un başarılı sporcusu Fatma Kadıköylü ve Antrenör Yavuz Kılıç’ı makamında ağırladı.

"HEM MUTLU ETTİNİZ HEM DE GURURLANDIRDINIZ"

Nazilli Belediyespor’un birbirinden farklı branşlarda pek çok başarı elde ettiğine dikkat çeken Başkan Özcan; “Büyük emekler vererek ve fedakarlıklar göstererek Nazilli’mizin adını en iyi şekilde Türkiye’de ve Avrupa’da duyurduğunuz için teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Bizleri hem mutlu ettiniz hem de gururlandırdınız. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

"DAHA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEK"

Elde edilen başarı ile yakın tarihte bir ilk yaşadıklarının altını çizen Antrenör Yavuz Kılıç; “Öncelikle Nazilli’mize ve memleketimize hayırlı olsun. Nazillispor tarihinde Rıdvan Dilmen, Serkan Balcı gibi isimlerden sonra büyük bir başarı yaşatmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Daha önce Fatma’nın Avrupa 2.’liği ve 3.’lüğü ve Milli Takım seçmelerinde Türkiye 1.’liği vardı. Tabi ki şampiyonluk bekliyorduk. İnşallah önümüzdeki yıl dünyada ve Avrupa’da daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Nazilli boks alanında adından her zaman söz ettiriyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak hem Aydın merkezde hem de Nazilli’de faaliyetlerimiz devam ediyor. Buradan Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve Kulüp Başkanımız Soner Yelkovan’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.