Aydın'da ilçe kongrelerine devam eden TDP, Efeler ve Bozdoğan'ın ardından, Nazilli'de kongre gerçekleştirdi. İl Başkanı Selçuk Yasan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kongrede, divan başkanlığını İl Başkan Vekili Yılmaz Kutay üstlendi. Tek liste ile seçime gidilen kongrede Nazilli Kurucu İlçe Başkanı Kazım Aslan güven tazeledi. Aslan, Nazilli'de partisinin başarısı için ekip arkadaşları ile birlikte ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“BİZ DE AYDIN’DA VARIZ”

İl Başkanı Yasan da, Aslan ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. İlçe kongrelerini yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Yasan, "Şimdiye kadar Efeler, Bozdoğan ve Nazilli’de kongrelerimizi gerçekleştirdik. 7-8 Ağustos’ta da Kuşadası, Yenipazar ve Didim’de, 15 Ağustos’tan sonra da ilde kongremizi yapmayı planlıyoruz. Prosedür gereği kongrelerimizi hızlıca tamamlayıp, kurultaya hak kazanmak istiyoruz. Kongre sürecinde ve parti faaliyetlerimiz sırasında vatandaşlarımızın partimize teveccühlerini görmek memnuniyet verici. Bu anlamda üye sayımız ciddi şekilde artıyor. Türkiye Değişim Partisi olarak biz de Aydın’da varız diyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da değişim için partimize bekliyoruz" dedi.

YÖNETİM KURULU

Aslan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Murat Elmas, Rıza Beşli, Aslı Yücel, Osman Sağlam, Mehmet Ali Tunç, Ali Kaya, Ayşe Akalın, Mehmet Deniz, Feride Güleç, Bayram Şengül, Keziban Örsel, Yavuz Şen, Remzi Elmas Yılmaz ve Gökhan Bakırlı’dan oluştu.