Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden Germencikspor'da kulüp, olağan genel kurul kararı aldı. Kulüp binasında gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut Başkan Turgay Çapakçıoğlu liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan oyların tamamını alan Çapakçıoğlu, güven tazeledi.

“BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Üçüncü dönem başkanlığa seçilmenin mutluluğunu yaşayan Çapakçıoğlu, "1932 yılında kurulan kulübümüzün bugüne kadar gelmesinde emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak biz de kulübümüzde görev alıp Germencikspor’un kapanmadan yoluna devam etmesi için mücadele ediyoruz. Bu zamana kadar görevlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde layıkıyla yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de kulübümüzün başarılı olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu vesile ile genel kurulumuzun kulübümüze ve spor camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU

Çapakçıoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu Hasan Şen, Sami Ağraş, Mete Kırbıyık, Şeref Kara, Mustafa Demir, Naci Dereli, Sadık Aygün ve Soner Kızılcık’tan oluştu.