Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılan danışma kurulu toplantısına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Başkan Yardımcıları Dilaver Demir ve Serkan Doğan, ilçe ana kademe yöneticileri, CHP’li belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılışında konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, global bir salgın sebebiyle 1,5 yıldır yüz yüze bir araya gelemediklerini kaydetti. Koçak konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişimini lanetlerken, darbe sonucu şehit olan vatandaşlara rahmet diledi. Koçak, darbe girişiminin ardından OHAL rejimi uygulandığını fakat darbenin siyasi ayağının ortaya çıkartılmadığını dile getirdi. 2019 Mart ayında ortaya çıkan koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenleri de anan CHP’li Koçak, CHP örgütü olarak 2019’da elde edilen yerel seçim başarısına değindi.

Koçak, konuşmasının son bölümünde ise ilçe örgütünün yaptığı çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlatarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.