Çocukların mutluluğu için yola çıktıklarını belirten Aydın Neşe Erberk Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucusu Betül İşgüder Yelmen, “Aydın Neşe Erberk olarak 10 yılı aşkın süredir gerek düşüncemizde gerekse eğitim kalitemizde ödün vermeden yolumuza devam etmekteyiz. 2021-2022 eğitim öğretim yılında, büyüyen ve fiziki imkanlarıyla çocuklarımıza en güzel ortamı sunacağımız yeni binamız ve güçlenen, yenilenen eğitim öğretim kadromuzla en değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI BİRER BİREY OLMALARI ÖNCELİKLİ TEMENNİMİZ”


Okulda uyguladıkları rotasyon eğitim sistemi ile gün boyunca çocukları bir sınıf içerisinde tutmadıklarını ifade eden Yelmen, “Gelişimlerini destekleyecek atölyelerde vakit geçirme şansı sunuyoruz. Sanat ve müzik atölyelerimizde, ilgi ve yeteneklerini keşfettiğimiz çocuklarımız doyasıya etkinlik yaparken oyun içerisinde öğreniyorlar. Kapalı spor salonumuz, fiziksel aktiviteler ve spor için gerekli donanıma sahip olmakla beraber, çocuklarımızın sağlıklı birer birey olmaları öncelikli temennimiz. Yabancı dil sınıfımız, çocuklarımızın bilinçaltına İngilizce eğitimini aşılamak için gerekli materyallerle donatılmış durumdadır. Şarkılar ve oyunlarla İngilizceyi çocuklarımız büyük bir keyifle öğrenmektedirler. Ön ve arka olmak üzere toplamda 600 metrekarelik bahçe alanına sahip okulumuz, çocuklarımızın özgürce koşup eğlenebileceği ve doyasıya çocukluklarını yaşayabileceği bir imkan sunmaktadır.” diye konuştu.

“OKULUMUZUN HER KÖŞESİNDE MUTLULUK DOLU”


En değerli varlıkları olan çocuklar için, öncelikle güvenli, sevgi ve saygı çerçeveli bir ortam oluşturduklarını söyleyen Aydın Neşe Erberk Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurum Müdürü Aysun Sertkaya, “Okulumuzun her köşesinde mutluluk dolu. Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu birer birey olabilmeleri için doyasıya çocukluk yaşayabilecekleri bir ortam sunuyoruz. Onların hepsini ayrı ayrı önemsiyor, bir birey olduklarına olan saygımızı ve sevgimizi en içten duygularımızla onlara hissettiriyoruz. Bir anne babanın tek istediğinin çocuklarının mutluluğu olduğunu biliyor ve bu isteği, içimizdeki çocuk sevgisi ile yaklaştığımız çocuklarımıza doyasıya yaşatıyoruz. Her çocuk özeldir, bizlerin sevgisi ise hepsine ayrı ayrı özel.” şeklinde konuştu.

“HER ÇOCUK AYRI AYRI BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”


Eğitim-öğretim kadrolarının alanında uzman ve deneyimli ama her şeyden daha önemlisi çocuk sevgisi, saygısı ve geleceğine inanan vicdanlı öğretmen kadrosundan oluştuğunu kaydeden Sertkaya, “Her çocuk ayrı ayrı bizler için çok önemli. Onların geleceği inşa edilirken bir tuğlayı da bizlerin koyabiliyor olmasının gurunu yaşıyoruz. Yönetim olarak, psikolojik danışman, aile danışmanı ve uzman psikologtan oluşan ekibimiz, çocuklarımızın her anını takip edebilmekte ve aile ile işbirliği içerisinde bu süreci en olumlu şekilde yürütmektedir. Fiziksel anlamda bir çocuğun tüm gelişimine destek olabilecek imkanlara sahip olan okulumuz, aynı zamanda kadromuzun bilinçli, profesyonel ve akademik zenginliği ile psikolojik olarak kusursuz bir bütünlük sağlamaktadır. Çocuklarımızın mutlu olması bizler için her şeyden çok daha önemli. Her çocuk, zamanı gelince yaşına uygun öğrenme gelişimlerini tamamlayacaktır ancak zamanı olmayan tek şey doyasıya sevgi, mutluluk ve bol eğlenceli anların olmasıdır. Bu yaklaşımımızla kocaman bir aile olduğumuz Aydın Neşe Erberk olarak mutlu nesillerin yetişmesi için sizleri de aramızda görmek isteriz.” dedi.