TDP Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile yazılı basın açıklaması yaptı. 15 Temmuz gecesinin ülkeyi yükseltmek, güçlendirmek, büyütmek için daha çok çalışmaları ve daha çok mücadele etmeleri gerektiğini kendilerine bir kez daha gösterdiğini belirten Başkan Yasan, şunları kaydetti:
" Türkiye'nin özellikle son 8 yılda yaşadığı her hadise, bu hakikatin farklı veçhelerdeki birer örneğidir. Ağaç bahanesinin arkasına sığınanlar da adalet kisvesi altında milli iradeyi teslim almaya çalışanlar da çukurlarda bölücülük yapanlar da sınırlarımızı kuşatmaya kalkanlar da bu akıbetten kurtulamamıştır."

"BÖLEMEYECEKSİNİZ"


İstiklal ve istikballerine gölge düşürmek için darbe girişimi dahil her türlü yola başvuranlara seslenen Başkan Yasan, "Bizi bölemeyeceksiniz. Bize diz çöktüremeyeceksiniz. Gücünü tarihten alan aziz milletimizin, bir çınar gibi yeniden ayağa kalkışı karşısında şaşkınlığa uğrayanlara diyoruz ki; başaramayacaksınız. Bu kutlu yürüyüşü durduramayacaksınız" ifadelerini kullandı.
Başkan Yasan, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de sıhhat ve afiyet diledi.