Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul koronavirüs pandemisi öncesinde ilçe genelindeki esnaflara belli aralıklarla sürdürdüğü ziyaretlerine, pandeminden sonra ara vermek zorunda kalmıştı. Ülke genelinde normalleşme adımlarının atılmasının ardından Oda Başkanı Erul ve Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik yeniden esnafları ziyaret etmeye başladı.
Bu kapsamda Başkan Erul ve Başkan Yardımcısı Özçevik, Çamlık Mahallesinde üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde esnaflara duvar saati hediye eden Erul sorunlarını dinleyip, önerilerini not alıyor.

“YARDIMCI OLUYORUZ”


Pandemi sonrasından normalleşme adımlarıyla birlikte üye ziyaretlerine yeniden başladıklarını kaydeden Oda Başkanı Erul, “Pandemi öncesinde birçok mahalledeki oda üyesi esnaflarımızı gezip hem sorunlarını dinledik, hem de duvar saatleri hediye etmiştik. Bu anlamda pandemi dönemi başlayınca Efeler mahallesindeki esnaflarımızı ziyaret ediyorduk. Normalleşmeye yeniden geçince Efeler mahallesini bitirdik ve şu an Çamlık mahallesindeki üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Esnaflarımız da bu durumdan çok memnun; sorunlarını anlatıp bizlere öneri ve sıkıntılarını anlatıyor. Oda olarak çözüm bulabileceğimiz konularda yardımcı oluyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi.