Nazilli Belediyesi ekipleri Derebaşı Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Yavansu mevkiinde yer alan çok amaçlı sosyal alanda istinat duvarı ile güçlendirme çalışması yapan ekipler, söz konusu bölgede çevre düzenlemelerine başladı.

BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Mesut Tuncel, “Bu alanda istinat duvarı yapım çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Başkanımız, çalışmaların yapılması için iş makinası verdi. Bayramdan sonra cemiyetlerimiz bu alanda yapılacak. Çevre düzenlememizi de yapıyoruz. Başkanımızdan bu alanın üstünün kapatılmasını talep ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmetlerin devamını diliyorum.” dedi.

“BAYRAMDAN SONRA KULLANIMA AÇILACAK”

Kentteki eksikliklerin giderilmesi için eş zamanlı olarak çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Derebaşı Mahallemizde geçtiğimiz hafta 2 farklı noktada yeni yol açma çalışması gerçekleştirmiştik. İstinat duvarı yapım çalışmalarımızı da tamamladık. Hemşehrilerimizin düğün sünnet gibi cemiyetlerini yapabilecekleri bu alanın bayramdan sonra kullanıma açılabilmesi için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Saha ekiplerimizin incelemeleri ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kentimizin dört bir yanında faaliyetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.