Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig için kura çekimi yapıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan kura çekiminde Nazilli Belediyespor’u, Kulüp Başkanı Soner Yelkovan ve Genel Kaptan Haluk Volaka temsil etti.

NAZ-NAZ’A EGE’DEN ÜÇ RAKİP

Yapılan kura çekimi sonucunda Naz-Naz, Beyaz Grup’ta yer aldı. Nazilli Belediyespor ile Beyaz Grup’ta toplam 19 takım mücadele edecek. Beyaz Grup’ta yer alan takımlar şu şekilde sıralandı: “Nazilli Belediyespor, Kırklarelispor, Pendikspor, Zonguldak Kömürspor, Kastamonuspor, Kırşehir Belediyespor, Eskişehirspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor, Akhisarspor, Bucaspor 1928, Uşakspor, 1922 Konyaspor, Isparta 32 Spor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Amed, Angold 24Erzincanspor ve Pazarspor”

KIRMIZI GRUP’TA İSE 20 TAKIM BULUNUYOR

Kırmızı Grup’ta ise şu takımlar yer aldı: “Adıyaman 1954 Spor, Afjet Afyonspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdare Spor, Bodrumspor, Çorum FK, Diyarbekirspor, Ergene Velimeşespor, Hekimoğlu Trabzon, Etimesgut Belediyespor, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu FK, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Silahtaroğlu Van Spor FK, Sivas Belediyespor, Somaspor ve Turgutluspor”