Aydın'ın önemli spor kulüplerinden olan Germencikspor'da Turgay Çapakçıoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, 16 Temmuz'da olağan genel kurula gitmeye karar verdi. Kulüp hizmet binasında yapılacak kongre öncesinde, mevcut Başkan Çapakçıoğlu, kongrede yeniden aday olacağını açıkladı. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü hatırlatan Çapakçıoğlu, "16 Temmuz'da kongremiz var. Benim dışımda başka bir başkan adayı yok. Şimdilik mevcut yönetimimizde de bir değişiklik düşünmüyoruz. Üyelerimizin teveccühleri ile seçilirsek, 3 yıl daha görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

ALT YAPIYA İŞARET ETTİ


Alt yapıya büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Çapakçıoğlu, şunları kaydetti:
"İlk göreve geldiğimizde 1. Amatör Lig’de şampiyonluk yaşadık. Hedefimiz olan alt yapıyı kurduk. Alt yapıdaki oyuncularımızdan para almadığımız gibi kendilerinin okumalarına ve iş bulmalarına da yardımcı oluyoruz. A takım için hazırladığımız oyuncularımız, şu anda 16-17 yaşına geldi. Kendileri futbol oynamakta çok istekli. Düşünün salgına rağmen bu oyuncularımız, spordan kopmadı. Gerekli izni aldık, alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ettiler. 2 yıl sonra Germencikspor, kendi alt yapısından yetiştirdiği sporcu çocukları ile şampiyonluğa kilitlenecek. Dışarıdan gelen oyuncular ile şampiyonluğa ulaşmak çok kolay olmuyor."


DESTEK ÇAĞRISI


Aydın Süper Amatör Lig'in başlaması durumunda, oyuncu transferi yapacaklarını açıklayan Başkan Çapakçıoğlu, "Lig başlarsa yine transfer yapacağız. İhtiyacımız olan bölgelere, oyuncu takviyesi yapacağız. Normal bir takım kuracağız. Öncelikli amacımız ligde kalmak. Çünkü şampiyonluk, maddi güç gerektiriyor. Eğer iş adamları ve yerel yönetimlerinden gerekli desteği alırsak, hedefimizi şampiyonluk olarak değiştirip, takımımızı da ona göre şekillendireceğiz" ifadelerini kullandı.