Didim ilçesinde Muaythai Milli Takım seçmeleri başladı. Aydın Kung Fu Spor Kulübü sporcusu Nefise Atalay da seçmelerde ringe çıktı. Finalde rakibi Berna Tut'u deviren Atalay, milli takıma girmeyi başardı. Atalay, Ay yıldızlı forma ile Aydın’ı ve ülkemizi Tayland'da düzenlenecek Muaythai Dünya Şampiyonasında temsil edecek.

AYDIN'DAN 3 SPORCU TAYLAND'A GİDİYOR


Kuşadası ilçesinde geçtiğimiz ay yapılan Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Muaythai Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Aydın Kung Fu Spor Kulübü sporcularından ve Efeler Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden Elif Hayriye Yılmaz Alt Gençler kategorisinde, ‘Atom Karınca’ ismiyle bilinen Fadime Özkan ise Üst Gençler kategorisinde şampiyon olarak Tayland biletini almıştı. Atalay ile birlikte Aydın'dan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcu sayısı üç oldu.

BÜYÜK GURUR


Aydın Kung Fu Spor Kulübü Antrenörü Murat Yılmaz, kulübün salonunda hazırlanan 3 sporcunun milli takıma seçilmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Müdürlerimize, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve personellerine, maddi manevi tüm destekçilerimize çok teşekkür ederiz. Nice başarılara nice şampiyonluklara inşallah” dedi.