AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, oda ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret için ilçeye geldi. İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Savaş’ı İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ana kademe yöneticileri ile meclis üyeleri karşıladı. Ziyarette ilk konuşan AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ilçe kongresinin ardından görev dağılımını yaparak sürekli sahada çalıştıklarını dile getirdi.
AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş pandemi ve meclis çalışmaları sebebiyle uzun süredir Didim’e gelemediğini dile getirerek, “Didim’deki yatırımlar noktasında ilçe başkanımızla birlikte konuları takip ediyoruz. Yatırım süreçleriyle ilgileniyoruz. BOTAŞ Genel müdürümüzle görüştük; sayın bakanımızın Didim’e doğalgaz konusunu onayladı. Didim planlama sürecine dahil edildi ve bununla ilgili çalışmalar başlatıldı.” dedi.

“DENİZE GÖZLEM İSTASYONU KURULACAK”


Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünü de ziyaret ettiklerini kaydeden Savaş, “Bu ziyarette genel müdürümüzden Didim’de 10 bin gözlem istasyonunun kurulmasını istedik. Kabul edildi. Bu istasyon sayesinde Didim’deki deniz suyu sıcaklığı ve dalga boyu ölçümleri yapılacak. Bu sayede Didim’de yatlar başta olmak üzere denizcilerimize ve balıkçılarımıza veri akış sağlanacak. Tanıtıma da katkı sunacak. Yaklaşık 250 bin TL’lik bir maliyetle çalışmalara kısa sürede başlanacak.” diye konuştu.
AK Partili Savaş, ülke olarak pandemi sürecinin iyi atlatıldığını kaydederek, birçok yatırımın da yapılmaya devam edildiğini kaydetti. Türkiye’nin bölgesel güç olma yolunda ilerlediğini kaydeden Savaş, “En büyük cephemiz birlik ve beraberliğimiz.” dedi.

“2023’TE AYDIN’DA YENİ BİR ZAFER KAZANACAĞIZ”


2018 yılındaki genel seçimlerde Aydın’da büyük bir başarı elde edilerek 4 vekil kazanıldığını kaydeden Savaş, “Genel seçimlere 2 yıl kaldı. 2 yıllık süreçte yaptıklarımızı halka anlatacağız. Eksik yönlerimiz yok mu vardır tabii ki de onları da gidereceğiz. Halka iç içe olacağız. Samimi olacağız. Halka dokunacağız. Bunları yaparsak sandıkta oy alırız. Bunları hep beraber yapacağımızdan şüphem yok; bunları yaparsak 2023’te Aydın’dan yeni bir zaferle çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.