Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo A.Ş. ve Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Rıza Posacı ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Başkan Sağel, ziyarette Bakan Varank’a lisanslı depo için verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

“BAKAN VARANK, TALEBİMİZE OLUMLU CEVAP VERDİ”


Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sağel, “Söke Ticaret Borsası yüzde 50, İzmir Ticaret Borsası yüzde 25 ve Aydın Ticaret Borsası yüzde 25 ortaklığı ile yol aldığımız bu güçlü ve ilçemiz için önemli projemizin son gelişmelerinden ve mali çalışmalarından bahsettik. Söke İlçesi Argavlı Mahallesi 141 ada 2 parselde 73 bin dekar arazide kurulacak olan lisanslı depomuz için irtifak hakkı alınmıştı. Başvurularımızda “Güdümlü Projemizin” olumlu cevaplanmasından sonra Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo A.Ş. ortaklarını son derece sevindirdi. Bu sevincimizi Sayın Bakanımız ile paylaşarak kendisine sonsuz teşekkürlerimizi ilettik ve desteklerinin devamını talep ettik. Sayın Bakanımız projemizi ne kadar önemsediğini ve desteklerinin devam edeceğini belirterek talebimize olumlu cevap verdi. Ek destekte bulunacakları müjdesini dile getirip bizleri bir kez daha mutlu etti.” diye konuştu.
Başkan Sağel, Bakan Varank’a Söke’ye ait hazırlanan ürünleri takdim ederek, bu aşamalara gelinmesinde desteklerini eksik etmeyen ve projede büyük emek sarf eden milletvekillerine teşekkürlerini sundu.