AK Parti İncirliova Kadın Kolları İlçe Başkanı Hatice Budak ve yönetimi, Efeler Kadın Kolları İlçe Başkanı Hümeyra Ege ve yönetimini ağırladı. İncirliova Cafe Mekan’da partili kadınların kaynaşması için düzenlenen programa Aydın Teşkilat Başkanı Kezban Tasmakıran ve İlçe Koordinatörü Serap Akdağ da katıldı.
Yönetimi ile birlikte ev sahipliği yaptığı programın ardından, kısa bir açıklama yapan Başkan Budak, güzel bir kaynaşma programı gerçekleştirdiklerini söyledi.

"DAVAMIZI GÜÇLENDİRDİK"


Hep birlikte davalarına sahip çıktıklarını belirten Budak, “Davamıza sahip çıkıp yönetim kurulu üyelerimizle birlikte samimi, dostluk kurup bu haklı davamızı güçlendirdik. Bizler sırt sırta vererek, birlik ve beraberlik içinde adımlarımızı daha sağlam atmak için elimizden geleni yapmaktayız. Ve bu mücadeleyi Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde sonuna kadar bu özveriyle devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BİR AİLEYİZ"


Misafirperverliği için İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Budak ve yönetimine teşekkür eden Başkan Hümeyra Ege de, birlikte büyük bir aile olduklarını dile getirdi.