Mustafa Sarıgül'ün liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi (TDP), Türkiye'nin diğer illerinde olduğu gibi Aydın'da da teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar 6 ilçede teşkilatlanan TDP, ilk ilçe kongresini Efeler'de gerçekleştirdi. Elya Cafe'de düzenlenen kongreye TDP Ege Bölge Koordinatörü Akif Akar, Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve yönetimi ile partililer katıldı. İlgi gören kongrede tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan oyların tamamını alan Efeler Kurucu İlçe Başkanı Ferhat Kılıç, güven tazeledi.

BAŞARILAR DİLEDİ


Kongrede konuşan İl Başkanı Yasan, Aydın'da ilk ilçe kongresini Efeler'de yaptıklarını söyledi. İlçe Başkanı Kılıç'ın çalışmalarından memnun olduklarını ve kendisi ile yola devam kararı aldıklarını belirten Yasan, seçilmelerinden dolayı Kılıç ve ekibini tebrik ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

İL KONGRESİ AĞUSTOS'TA


Aydın'ın 17 ilçesinden 6'sında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Yasan, "Efeler'de kongremizi yaptık. Teşkilatlandığımız diğer ilçelerimiz Bozdoğan, Nazilli, Kuşadası, Didim ve Yenipazar'da da bayramdan önce kongre yapmayı planlıyoruz. Ağustos ayının ilk haftasında ise il kongremizi gerçekleştireceğiz. Yıl sonuna kadar geriye kalan 11 ilçemizde teşkilatlanma ve ilimizde de 10 bin üyeye ulaşma hedefindeyiz" dedi.

"DEĞİŞİM OLACAK"


İlçe Başkanı Kılıç da, ekibi ile birlikte görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını söyledi. Efeler'in değişime hazırlandığını dile getiren Kılıç, "Bu değişim, belki sancılı ve çetin olacak ama mücadelemiz üstesinden gelecek. Teşkilat olarak değişimi gerçekleştireceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU


Kılıç başkanlığındaki Yönetim Kurulu Mustafa Kemal Kaya, Necdet Ersan, Çağlar Öztürker, Muammer Tekin, Serkan Erdin, Nazmi Gezgin, Hatice Yılmaz, Hakan Gürkan, Celal Öztekin ve Rabia Karan’dan oluştu.