Kiralık için en çok tercih edilen villa tiplerinden biri muhafazakar villadır. Muhafazakar kelimesini sözlük anlamı ile açıklayacak olursak mahremiyetine ve dinine fazladan özen gösteren anlamına geldiğini görürüz. Kendine özel havuzu bulunan ve yüksek duvarlarıyla içerisinin dışarıdan görülmediği ailelerin veya mahremiyetine özen gösteren her kesimin covid-19 salgınıyla beraber en çok tercih ettiği villa tiplerinden biri olmuştur muhafazakar kiralık villalar.

En İyi Muhafazakar Villalar Nerelerdedir?

İş yükünden bunaldıysan ve acil tatil istiyorsan ve arayıp bulmak için uğraşacak vaktim yok diyorsan en iyi muhafazakar villaların nerede olacağına dair fikir verelim. Kaş, Kalkan ve Bodrum bölgelerinde ister plaja yakın ister merkeze yakın isterse doğa içinde bir çok villa bulmanız muhtemeldir. Bu bölgelerde hem gezilecek yerler fazladır hem de kaliteli bir tatil imkanı sunmaktadır.

Muhafazakar Villa Fiyatını Hangi Faktörler Etkilemektedir?

Her villa tipinde olduğu gibi muhafazakar villalarında fiyatları farklıdır ve fiyatı etkileyen bazı etkenler mevcuttur. Bu etkenleri sıralayacak olursak;
  • Konaklayacak kişi sayısı : Sonuç olarak konaklayacak kişi sayısına göre villada yeterli sayıda oda sayısı bulunmalıdır ve kişi sayısı arttıkça haliyle villanın büyüklüğü ve fiyatı doğal olarak artacaktır.
  • Konut Tipi : Konut tipinden kasıt şudur. Villa tek katlı şirin bir ev mi olacak yoksa dubleks yada tripleks villa mı olacak . Bu etkende villa fiyatını etkileyen faktörler arasındadır.
  • Konum ve Denize Yakınlık: Tahmin edileceği üzere yaz tatillerinin olmazsa olmazlarından biri de denizlerdir. Haliyle denize yakın villalar daha pahalı olacaktır.

Muhafazakar Villa Tatilinin Belli Bir Dönemi Var mıdır?

Çoğu tatilci tatilini bahar döneminde veya yaz döneminde yapmayı tercih eder ve bu dönemlerde diğer villa tiplerine olduğu gibi muhafazakar villalara da talep artmaktadır. Fakat benim baharve yaz ayıile işim olmaz ben kış tatilini seviyorum daha sakin ve serin havadan hoşlanıyorum diyorsanız o sizin tercihiniz çünkü yılın her mevsiminde muhazafakar villalar sizi tatil için bekliyor.

Muhafazakar Villalar ile Tamamen Özgür Bir Tatil Sizin Elinizde

Muhafazakar villalar tamamen korunaklı ve dışarıdan görülmeyeceğiniz aynı zamanda gürültü yapsanız bile şikayetçi olacak kimsenin bulunmadığı şekilde inşa edilmektedir. Villanızın mutfağında istediğiniz zaman istediğiniz yemeği pişirebilir, istediğiniz zaman havuz kenarında güneşlenebilir dilediğiniz gibi gezinebilir ve havuza girebilirsiniz. Unutulmamaldır ki muhafazakar villalar sadece ailelerle kısıtlı değildir. Eğer bir aile değil bir arkadaş grubu iseniz dilediğiniz gibi son ses müzik dinleyebilir ve parti verebilirsiniz. https://www.hellovillam.com/kiralik-muhafazakar-villa