CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, açıklamalarda bulundu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan övgüyle bahseden CHP’li Can, Başkan Çerçioğlu’nun hizmetleriyle vatandaşları mağdur etmediğini söyledi.

“ÇERÇİOĞLU, CHP GENÇLİĞİNİN DE GURUR KAYNAĞIDIR”

Başkan Çerçioğlu’nun Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olduğunu ifade eden Can, “Başkan Çerçioğlu, tüm halkımızın olduğu gibi CHP gençliğinin de gurur kaynağıdır. Söke’mize kazandırdığı hizmetler ile halkın gönlünde taht kurmuştur. Türkiye’nin şeref yıldızı olarak, 11 Büyükşehir Belediyesinin içinde, Aydın’ımızı gururla temsil ediyor. Sosyal belediyecilikte Türkiye markası olan Başkanımız Çerçioğlu, pandemi döneminde gösterdiği başarılı çalışmalar ile Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olmuştur. Özellikle yaşlıların, her türlü ihtiyaçlarını giderdi, süreç boyunca binlerce aileye düzenli olarak Ramazan ayında da, 25 bin aileye her gün sıcak yemek ulaştırdı. Haberini yapmak isteyenlere sadece bu haberler yeter ama Çerçioğlu’nun hizmetleri bitmez. Çerçioğlu, halkın her kesimine ulaşmıştır. Kimse mağdur edilmemiştir. Askıda Fatura uygulaması ile binlerce ailenin, su faturası ödendi. Şoför esnafının aylık ödemekte olduğu ücretlerde yüzde 50 indirim yapıldı, Servis ve taksi esnafının 2021 yılına ait çalışma ruhsatı ve vize ücretlerinde de yüzde 50 indirime gidildi. Sütunlarında Söke haberine yer vermek istediğini söyleyenler, bu haberleri sayfalarınızda göremedik.” diye konuştu.

“SÖKE’YE 145 MİLYON YATIRIMLA REKOR KIRDI”

Can, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Çerçioğlu, Söke’ye 145 milyon yatırım yaparak rekor kırmıştır. 265 kilometre yol çalışması, 312 kilometre hat çalışması, 171 kilometre içme suyu çalışması, 141 kilometre yağmur suyu çalışması ve kanalizasyon hat çalışması, 29 adet sondaj, 16 adet paket arıtma yapmıştır. Bağarası, Güllübahçe, Sarıkemer Mahallelerinde, kanalizasyon ve üstyapı çalışmaları yapılıp bitirildi. Şimdi sıra Arıtma Tesisleri’nde. Eee!!! bakıyorum sizin sütunlarınızda bu haberlerde yok! Söke Belediye Meclisimiz tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesine devri yapılan, zirai donatım depolarının olduğu bölgede, önümüzdeki günlerde protokol hazırlanıp otopark inşaatına başlanacak. Saydığım hizmetleri yazamadınız! bunları yazın!” şeklinde konuştu.

“KORKMA ÖLMEZSİNİZ”

Çiftçi ve emeklinin perişan olduğunu, doğalgaza yüzde 15, elektriğe yüzde 15 zam geldiğini kaydeden Can, “Doğalgaza 5 defa zam yapıldı. Akaryakıta günlük zam geliyor. Aynı ülkede yaşamıyor muyuz? Bunları görmüyor musunuz? Aileler perişan, esnaf perişan, sanayici perişan. Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı, memur ve emekli zammı belli oldu. Sadece bu üç zammın, TÜİK’in makyajlı enflasyonuna doğrudan katkısı 0.8 puan. Dolaylı etkileriyle birlikte ise 1.5 puan. TÜİK’in makyajladığı enflasyona bir de zaman ayarı yapılıyor. Zam yağmuru temmuz ayına kaydırılarak 11 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisine, yılın ikinci yarısında verilecek aylık zammı törpülendi. Yazmak istiyorsanız bunları da yazın korkma ölmezsiniz. Yazın yazın ki halk gerçekleri görsün.” dedi.