Aydın'ın İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren S.S. 175 Nolu Lider Motorlu Taşıyıcılar Servis Kooperatifi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ortakların ilgi gösterdiği genel kurulda, mevcut Başkan Erçin Yılmaz liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan oyların tamamını alan Yılmaz, güven tazeledi.

"DAHA PROFESYONEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ"

Yılmaz, her zaman görevlerini layıkıyla yapmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, "Kooperatifimizin 30 ortağı var. Bize güvenerek, yeniden göreve getiren ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Ortaklarımızın haklarını her ortamda savunmaya devam edeceğiz. Edindiğimiz tecrübeler ile daha profesyonel çalışmalara imza atacağız" dedi. Kooperatif olarak bu zamana kadar öğrenci taşımacılığına ağırlık verdiklerini dile getiren Yılmaz, bundan sonra ise özel servis işlerine daha fazla yöneleceklerini ifade etti. Yılmaz, yaptıkları genel kurulun kooperatif ortaklarına ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

Yılmaz başkanlığındaki Yönetim Kurulu Halil İbrahim Akbulut ve Mahmut Sapmaz’dan oluştu. Denetim Kurulu’na Nihat Altınkaya ve Celal Menderes seçildi.