İlçede BBP’nin kurucu başkanlığını yapan ve teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren spor, müzik ve oyuncu yönüyle de tanınan Nuri Kısa, pandemi sebebiyle açılış etkinliği yapamamaları sebebiyle Ses Gazetesi aracılığı ile Karacasu halkına hitap etti. “Karacasu BBP İlçe Başkanı olarak hepinizi en kalbi duygularla selamlarım” sözleriyle başlayan Kısa, “Bu kutlu davayı bizlere emanet eden Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu, dava arkadaşlarını ve aynı zamanda yoldaşlarını özlem ve rahmetle anıyoruz. Zalime karşı alp mazluma eren olmayı şiar edinen tüm alperenleri saygıyla selamlıyorum. Onlara inanıyor, onlara güveniyorum. Tüm hemşehrilerimizi şehit liderimizin bizlere emanet ettiği bu kutlu yolu hep birlikte yürümeye davet ediyorum. Yolumuz Büyük Birlik yolu, davamız büyük Türkiye yoludur. Gayemiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği hedef olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Davamız da ilahi kelimetullah için nizamı alemi tesis etmektir. Hedefimiz Türk-İslam medeniyetidir. Gayemiz Allah rızası, ülkümüz Adriyatik’ten Çin Seddine Türk İslam Birliğidir. İslam hassasiyeti olmayan bir milliyetçiliğin içi boştur demiştir rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu. Ben Türk’üm Türk esir olmaz, ben Türk’üm Türk devletsiz olmaz, Ben Türk’üm Türk bayraksız olmaz, ben Türk’üm Türk ezansız olmaz” dedi.

“KARACASU HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Sözlerini sürdüren Kısa, “Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici önderliğinde büyük güçlü bir teşkilatlanma süreci başlamıştır. BBP önümüzdeki seçimlere damgasını vuracaktır. Sandıkların sürpriz partisi olacak olan BBP, her yerde ve her seçim bölgesinde adaylarını gösterecektir. Karacasu bu anlamda bizim için çok önemlidir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Büyük ve uygulanabilir projeler için çalışacağız. Karacasu’yu hak ettiği yerlere getireceğiz. Göç veren değil büyüyen ve gelişen bir ilçe olacağız. Karacasu turizmin, sağlığın ve eğitimin merkezi olacak. Başta okullarımız olmak üzere tüm kurumlar yenilenmelidir, yeni okulların inşa edilmesini sağlayacağız. Bunlara öncülük yapacağız. Şehrin bir kısmını karayolu kenarına inşa edeceğiz. Yeni iş sahaları açılmasını sağlayacağız. Sizlerden destek bekliyoruz. Dualarınız bizlerle olmasını diliyoruz. Aydın’ın en hızlı büyüyen ilçesi olacağız. Karacasu her şeyin en iyisine layıktır. Karacasu’da doğan, Karacasu’da yaşayan onun havasını soluyanlara ne mutlu. Allah sağlıklı, huzurlu günler nasip etsin. Allah Türk milletini ilelebet korusun, her daim Türk milletini muzaffer eylesin. Ne mutlu Türk’üm diyene, ne mutlu Müslüman olarak can verene. Sözlerimi Necip Fazıl’ın dizeleriyle bitirmek istiyorum. Mehmedim sevinin başlar yüksekte, ölsek de sevinin, eve dönsek de, sanma bu tekerlek kalır tümsekte, yarın elbet bizim elbet bizimdir, gün doğmuş gün batmış ebet bizimdir diyorum hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

NURİ KISA KİMDİR?

Kendisini de tanıtan Kısa, “1982 Karacasu Yenice doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Nazilli’de tamamladım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde öğrenim gördüm. Bir kamu kurumunda çalışma hayatımı sürdürmekteyim. Aynı zamanda sporla uğraşıyorum. Kick Boks yapıyorum. Müzikle ilgileniyorum. Söz ve beste yazarıyım. Dizi ve filmlerde rol alıyorum. Kalk Gidelim, Sefirin Kızı, Son Yaz dizilerinde ve çeşitli filmlere rol aldım. Karacasu’da partinin kuruculuğunu yapmak bize nasip oldu. Biz de bu göreve layık olmaya çalışacağız” dedi.