MHP Aydın İl Teşkilatı tarafından, ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve yönetiminin ev sahipliğinde, Koçarlı Belediyesi’ne ait Millet Bahçesi’nde düzenlenen toplantıya Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan da katıldı. Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, toplantıda bir araya geldiği ilçe başkanları ile parti çalışmaları ile ülke ve yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Aydın için çalıştıklarını belirten Başkan Alıcık, “İnanmış ve başarıya kilitlenmiş bir ekibin, gözünü yükseklere çevirmiş bir iradenin durması veya durdurulması diye bir şey olmaz, olamaz. İnancımızın cebbarlığı, irfanımızın cesameti, iddialarımızın cesaret ve civanmertliği, kahraman efelerimizden aldığımız kararlılık ile cennet Aydın kentimiz için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Alıcık, Koçarlı’da üç hilalli bayrağın dalgalanması için yıllarca büyük emek sarf eden dava büyüklerine şükranlarını sunduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi. Toplantıya katıldığı için Belediye Başkanı Kaplan’a teşekkür eden Alıcık, kendisine Koçarlı için yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Öte yandan toplantıda, MHP Koçarlı İlçe Teşkilatı’na kayıtlı olan ve partiye 25 yıl boyunca hizmet veren 65 ile 80 yaşları arasındaki toplam 18 üyeye plaket verildi.