Aydın'ın Germencik ilçesinde 2014 yılında kurulan Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Dernek üyelerinin ilgi gösterdiği toplantıda, mevcut Başkan Ruhi Doğan liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan oyların tamamını alan Doğan, güven tazeledi.
Germencik Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ruhi Doğan, genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Doğan, dernek yönetiminde, önceki dönemlerde görev yapan herkese de teşekkür etti. Başkanlık görevini bir dönemdir yaptığını hatırlatan Doğan, "Bu görevi, önümüzdeki dönemde de arkadaşlarımızın isteği doğrultusunda ben yürüteceğim. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

"SİYASETE KARIŞMIYORUZ"

Dernek olarak siyaset yapmadıklarının altını çizen Başkanı Doğan, "Siyasete de karışmıyoruz. Görüşlerimiz bizde saklıdır ve sandıkta biz üzerimize düşeni yaparız. Bütün siyasetçilere kapımız açık" diye konuştu.

ÖNDEŞ’E TEŞEKKÜR

Amaçlarının yardımlaşma ve dayanışma olduğunu belirten Başkan Doğan, darda kalan herkese yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Doğan, her zaman yanlarında olduğu için Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'e de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

YÖNETİM KURULU

Doğan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Şükrü Doğan (başkan yardımcısı), Kamuran Güler, Nihat Cengiz ve Oğuz Ballıkaya'dan oluştu.