Muhafazakar kelime anlamı açısından mahremiyetine ve dinine önem veren özen gösteren olarak bilinmektedir. Muhafazakar villalarda dolayısıyla öncelikli olarak dinine ve mahremiyetine önem veren kişi ve aileler tarafından tercih edilse de kiralık villalara artan talep ve popülerlik sayesinde sadece muhafazakar kişilerle kısıtlı kalmayıp kişi ve gözlerden uzak huzurlu ve tamamen özgür vakit geçirmek isteyen herkes bu özel ve korunaklı villalardan yararlanabilmektedir.

Muhafazakar Villaların Avantajları

Muhafazakar villalar diğer villalara göre daha fazla tercih edilen villa tipi olarak karşınıza çıkmaktadır. Bu avantajlardan bahsedecek olursak;
  1. Perdeleme Sistemi ve Yüksek Duvarlar: Perdeleme sistemi ve yüksek duvarları sayesinde hiçbir şekilde villanın içerisi görünmemektedir. Böylelikle ister ailenizle ister kalabalık arkadaş grubunuzla rahatlıkla tatil yapabilir, havuz kenarında güneşlenebilir veya havuza girebilirsiniz.
  2. Tatil İçin Belli Bir Dönemi Yoktur: Bu tür villalar genel olarak bahar ve yaz aylarında tercih edilse de her dönem aktiftir ve isterseniz kış aylarında bile tercih edebilir ve bu villalarda tatil yapabilirsiniz.
  3. Gürültü Sorunu Yoktur: Muhafazakar villa tipleri genelde gözden uzak ortamlarda tatil yapılacak şekilde yapıldığı için sık aralıklarla yapılmamaktadır ve arkadaş grubunuzla kaldığınızda rahatlıkla gürültü yapabilir veya parti verebilirsiniz. Çevrenizde sizden şikayetçi olabilecek kimse olmayacaktır.
  4. Balayı Çiftleri İçin Hayli Revaçta: Yeni evli çiftler veya düğün sonrası balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği tatil yerlerinden biridir. Çünkü genellikle yeni çiftler yakınlaşmak ve birbirini daha iyi tanımak için yalnız kalmayı tercih etmektedir.
  5. Belli Bir Tatil Bölgesi Yoktur: Her tatilcinin tatil anlayışı farklıdır. Kimi insanlar denizin ve plajın olduğu yerleri sevmektedir ve o bölgede bir villa kiralamayı tercih eder. Kimi insan şehir merkezine yakın olmak ve şehir merkezini gezmek ister ve şehir merkezine yakın bir villa kiralamak ister. Kimi insan ise plajı ve merkezi sevmez doğa yürüyüşünü ve ormanlık alanları tercih eder ve ormanlık bölgede bir villa kiralamak ister. Dolayısıyla villalar farklı tip tatilcilerin istekleri göz önünde bulundurularak yapılmaktadır.
  6. Tamamen Özgürlük Sağlar: Oteller belirli bir saatli planlara sahiptir. Örnek vermek gerekirse kahvaltı saatleri bellidir, aktivite saatleri bellidir, öğle yemeği saati ve akşam yemeği saati bellidir, hatta havuza girebileceğiniz saatler bile bellidir. Fakat özel villanızda istediğiniz saatte kalkabilir, istediğiniz zaman istediğiniz aktiviteyi yapabilir hatta isterseniz gecenin bir yarısı villanızda olan havuzunuza bile girebilirsiniz.
  7. Özel Tatil Danışmanı: Villa da yaşadığınız herhangi bir sorunda özel tatil danışmanınız 7/24 bir telefon uzağında hizmetinizdedir.
https://www.hellovillam.com/kiralik-muhafazakar-villa