Geyre İlk ve Ortaokulu normalleşme sürecine girilmesiyle uzun süredir oyunlardan uzak kalan öğrencileri için pandemi sürecinden sonra Aydın'da ilk olan bir etkinlik düzenledi.
Karacasu Belediyesinin temin ettiği 2 tane şişme park ve 3 tane çadır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinden temin edilen engelli kaleye gol atma, dart, trambolin, çengel atmaca, engelli basket atmaca, labut ve top ile okul bahçesi adeta eğlence parkına döndü. Etkinlikler kapsamında ayrıca çuval yarışı ve su taşıma yarışı yapıldı.

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI


Çocuklara 2 şişme park ve 7 tane oyun bileti olmak üzere toplam 10 bilet ücretsiz olarak dağıtılırken patates kızartması ve ayran ikram edildi. Yarışmadaki 25 birinciye dondurma ödülü verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş ve eğitim şube müdürleri etkinliğe katılıp çocukların neşesine ortak oldu. Pandemi kurallarına harfiyen uyulurken belirli aralıklarla dezenfekte işlemi gerçekleştirildiği bilgisi verildi. Yüz boyama etkinliği de gün boyu devam ederken sıcaktan etkilenmemeleri için gün boyu çocuklar yağmurlama şekilde ıslatıldı.